Søllerød Bybrønd i 100 år 15/9

Kl. - 14:00 - 16:00

Lokation
Mothsgården

Søllerød Bybrønd har I mange år været en del af Søllerød Grundejerforenings logo. Og det er ikke uden grund. Oprindeligt er det murede Brøndhus opført af Søllerød Grundejerforening og nogle af naboerne.

Der er nu gennemført en omfattende restaurering i et samarbejde mellem Rudersdal kommune og SGF, således at brønden står i fin form på dens 100 års fødselsdag. Og det skal naturligvis fejres. Fejringen sker i et samarbejde mellem HISTOP, SGF og Rudersdal museer.

Vi mødes på pladsen foran Mothsgården kl. 14.

Her vil viceborgmester Erik Mollerup komme med kommunens lykønskning. Tidligere museumschef Niels Peter Stilling vil causere over Søllerød borgernes forsyning af vand gennem tiderne.

Foreningen vil byde på et glas vin, så vi kan få en fælles skål. Og måske sker der mere?

Vi glæder os til at se mange til dette arrangement. Af hensyn til det praktiske, vil vi bede jer om at sende jeres tilmelding her fra hjemmesiden.

Tilmeldinger er lukket til denne event.