Indlæser kort...

Kl. - 16:00 - 17:30

Lokation
Søllerød kirke

På mange opfordringer tilbyder vi igen en Kirkegårdsvandring med Niels Peter Stilling.

Søllerød Kirkegård er en af landets fineste kirkegårde med mange interessante og spændende gravmonumenter. Samtidig rummer den et helt enestående stykke kulturhistorie om hele udviklingen af Søllerød Sogn og den oprindelige Søllerød kommune.

Tidligere museumsleder Niels Peter Stilling kender som ingen anden Søllerøds historie både fra tiden som museumsleder og som forfatter til flere værker om Søllerød og ikke mindst som redaktør af ”Søllerødbogen”, som hvert år udgives af Historisk Topografisk Selskab for Søllerødegnen.

Senest har han udgivet et stort to-binds værk om Rudersdals udvikling fra oldtiden og helt frem til år 2007.

En tur rundt på kirkegården med Stilling giver det at bo i Søllerød en ekstra dimension, fordi han kender historien og historierne om det liv vore forfædre har haft her i Søllerød. Og fordi han er en så levende fortæller.

Det er gratis for foreningens medlemmer at deltage.