Middag på Søllerød Kro venteliste/dublering

Kl. - 19:00 - 22:30

Lokation
Søllerød Kro

Igen må vi konstatere, at der er rigtig mange af vore medlemmer, som gerne vil deltage i middagen på Søllerød Kro.
Så desværre er middagen 13. oktober udsolgt allerede inden vi har nået at dele breve ud til de sidste.Derfor opretter vi nu en venteliste, som samtidig er tilmelding til et nyt arrangement, som bliver afholdt onsdag den 19. januar 2022.

Søllerød Kro er fortsat med i det fine selskab af Michelin restauranter i Danmark. Vi er også derfor meget glade for, at kroen igen i år giver Søllerød Grundejerforening mulighed for at arrangere en middag på kroen på ”nabo vilkår”. Prisen er denne gang 700 kr. for en 3-retters middag med vin og kaffe.
Vesterhavsfisk med fennikel, persille og bisque på persillerødder
Stegt og braiseret kalv med knoldselleri og hengemt ramsløg
Saltet karamel med varme krydderier, æbler, hasselnødder og ymer
Kaffe

Under middagen får vi mulighed for at ønske restaurantchef Jan Restorff tillykke med den genvundne Michelin stjerne.
Efter middagen vil der komme et indlæg om spændende nye planer for miljøet omkring Søllerød Gadekær.

Aftenen har primært to formål. For det første at nyde en aften med god mad og vin og forkælelse på Søllerød Kro. For det andet at få en hyggelig aften i selskab med naboer og andre her fra Søllerød.

Tilmeldingen til arrangementet er først endelig, når man har betalt for middagen.
Alle tilmeldte får en mail med opkrævning på beløbet.

Dette arrangement er desværre fuldt booket.