Så er alle indbydelser kommet i postkasserne

Så er 12 flittige medlemmer færdige med at omdele breve til alle medlemmer af Søllerød Grundejerforening.

Brevet indeholder den formelle indbydelse til generalforsamlingen 22. marts kl. 19.00 i Mothsgården. Husk, at tilmelding er nødvendig, så vi kan sørge for stole, mad og drikke til alle. Brug tilmeldingsblanketten under "Arrangementer" her på hjemmesiden.

Se også dagsordenen og forslaget til ændring af vedtægterne her på hjemmesiden.

Der er også en indbydelse til et spændende arrangement på Mothsgården lørdag den 23. april kl. 15, Her vil antropologen Helle Leilund berette om Landstedshaven på Mothsgården med udgangspunkt i beskrivelsen af Moths haveanlæg.

På mødet vil I også få en orientering om planerne for at forskønne gårdspladsen foran Mothsgården.

Så hvis I ikke allerede har fået tømt postkassen, så er det en god anledning til at gøre det nu.